maandag 2 februari 2009

Winter

Begin december werd een wedstrijd uitgeschreven op http://www.hobbyjournaal.nl/ Het thema was winter. Aangezien we er hier midden in zaten, was ik eigenlijk meteen gemotiveerd om mee te doen. Ik had al prachtige foto's van de omgeving hier en daar ben ik dan ook mee aan de slag gegaan. Voor de basis heb ik gebruik gemaakt van de Double flap card van Dawn, die ik gevonden heb op youtube. De maten heb ik een beetje aangepast aan mijn foto.

At the beginning of december there was a challenge at http://www.hobbyjournaal.nl/ with a wintertheme. Because it was very much winter here in Norway, I was motivated right away. There were already beautiful pictures on my camera of the neighbourhood. So I could work with those for my wintercard. For the base I used the Double flap card from Dawn, which I found on youtube. I had to ajust the messuraments to my photo.Blauw en wit zijn prachtige winterkleuren. In het blauw van het cardstock zit een heel klein glittertje. Het designpapier is van Basic Grey. Het wit met blauwe stipjes heet Flurry en het blauw met de witte stipjes is Snowfall Polar Blue.
Blue and white are beautiful wintercolours. In the blue cardstock you can see a very tiny glitter. The designpaper is Basic Grey. The white with blue dots is called Flurry and the blue with the white dots is Snowfall Polar Blue.

Natuurlijk heb ik ook gestempeld. De swirls zijn van Autumn Leaves, Flourishes V. De lijntjes is Hand drawn journaling panels, ook van Autumn Leaves.

Of course I stamped. The swirls are from Autumn Leaves, Flourishes V. The lines to write on is Hans drawn jounaling panels, also from Autumn Leaves.


De stempel Winter is van Ready2Stamp. Alle onderdelen heb ik nog aangezet met bruine inkt. Het geheel is afgemaakt met 4 kleine brads.
The stamp Winter is from Ready2Stamp. All parts have a brown inkted edge. And to finish the card I used 4 little brads.

Er waren meer dan 40 kaarten ingezonden. Mijn kaartje is 21e geworden. Een mooie plaats, nietwaar?!
More than 40 cards were in the contest. Mine became 21st. A beautiful spot, isn't it?!

1 opmerking:

hennie8 zei

Hoi Nicole
Ik had al op dat kaartje gestemd, maar zo je het nu laat zien is het nog veel mooier. Je agenda is ook prachtig . En ja, wat moet je ook anders doen met zo`n pak sneeuw, lekker knutselen toch , samen met je moeder , heerlijk lijkt me dat.
Wens jullie nog een fijn weekend toe .
Groetjes Hennie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...