donderdag 22 januari 2009

ABC...

Voor de kinderen heb ik een ABC-boekje gemaakt. Het model komt van CraftTVweekly.com, The Scrapbook Lounge (Make the Grade Book). Voor de inhoud heb ik gebruik gemaakt van het internet, het ABC in rijmvorm gevonden op een noorse internetsite en heb er veel bijbehorende plaatjes bij gezocht.
For my childeren I made an ABC-book. I found the model on CraftTVweekly.com, in The Scrapbook Lounge (Make the Grade Book). For the contents I used the internet, found the ABC in rhyme on a norwegian site and many pictures to go along with it.Voor de buitenkant heb ik designpapier gebruikt van DCWV, The pocket full of Posies stack en bijpassend lichtoranje cardstock. Met chipboard letters heb ik de titel aangegeven.

For the outside of the book I used designpaper from DCWV, The pocket full of Posies stack and matching lightorange cardstock. The titel are chipboard letters.

Op de linkerkaft aan de binnenkant heb ik gebruik gemaakt van een Magnoliameisje zittend op een stapeltje boeken. Heel toepasselijk, nietwaar? De leuke swirl is van Megilo.

On the inside I placed a Magnoliagirl on a stack of books. Suitable, don't you think? The nice swirl is Megilo's.

Voor het alfabet heb ik gebruik gemaakt van de stempels van Limited Edition, Beloved Alphabet. En de regels heb ik gestempeld met Autumn Leaves, For the Record en Hand drawn Journaling panels.

The letters from the alphabet are stamps: Limited Edition, Beloved Alphabet. The lines are also stamps from Autumn Leaves, For the Record and Hand drawn Journaling panels.


Zoals ik al aangaf heb ik de plaatjes van het internet gehaald en gekeken dat het allemaal getekende plaatjes waren, om eenheid in het boekje te krijgen. En ik moet zeggen, dat viel niet altijd mee, maar het is gelukt!!
As I said, the pictures came from the internet. I liked them to be all drawn, the get some uniformity in the book. And it wasn't always easy, but I did it!!Per bladzijde heb ik een kleurtje uitgekozen en daarmee de letter gestempeld en het randje van het plaatje aangezet.

On each page I choose a color to stamp the letter and color the sides of the pictures a little.
Als afsluiting van het boekje een Magnoliameisje (met dank aan Nel, een hobbymaatje) en wederom een leuke swirl van Megilo.
At the end of the book there is a Magnoliagirl again (thanks to Nel, a craftingbuddy) and the nice swirl of Megilo.

Het was heel wat werk, maar een leuk project. Ik hoop dat onze meisjes er veel plezier aan zullen beleven. Vertel jij ook, wat je ervan vindt? Laat een berichtje achter, dat zou ik erg leuk vinden!
It was a lot of work, but as always a nice project. I hope our girls will enjoy the book. Tell me, what you think of it! Leave me a message, I would very much appreciate it. Thanks!!

6 opmerkingen:

hennie8 zei

Hoi Nicole
Wat een leuk idee zeg , schitterend. Zeer mooi gedaan , ik denk dat de meisjes het wel leuk vinden. Maar wat een werk zeg.
Fijne dag nog
Groetjes Hennie

Mam zei

Kom eventjes een dikke pluim uitdelen. Wat een prachtig boekje is het geworden. Ik denk dat Caitlin wel vaak in het boekje wil bladeren...........maar opletten, ze houdt ook van scheuren.
Op naar het volgende project.
Mamamisf

Christina zei

Lekker bok. Jeg har en utfordring til deg i bloggen min

Frences zei

Leuk gedaan. Geen idee wat voor uitdaging je voor me had...
Veel scrap- en kaartenmaakplezier.

Riet zei

wat maak jij prachtige creaties Nicole.
ik kom zeker nog eens bij je langs.

liefs Riet.

Min scrappeverden zei

Nydelig bok du har laget. Kan godt tenke meg at det var mye jobb, men resultatet bel veldig flott :)
God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...